præsenterer

Haveglæder

Tankerne ledes hen til en forladt, gammel have fyldt med frugttræer, bærbuske og en utæmmet, vild beplantning. Alligevel er der en vis orden i vildskaben, der gør haven sammenhængende, indbydende og rolig. Designet er naturligt og uformelt med fokus på bæredygtigt materiale- og plantevalg, og planterne bidrager til føde for mennesker, fugle, insekter og andre dyr.

Man ledes gennem showhaven via en pergola, som ender i et hjemmebygget glashus. Her fornemmer man en frodig junglestemning som en kontrast til haven udenfor.

Designeren

Helle Troelsen

Tankerne ledes hen til en forladt, gammel have fyldt med frugttræer, bærbuske og en utæmmet, vild beplantning.

overskrift

Partneren

Danske Havecentre er en brancheorganisation for havecentre i Dan- mark. De danske havecentres mission er at give alle, der har lyst til at dyrke planteglæden, mulighed for det. De dygtige og erfarne gartnere har et meget bredt plantekendskab, som du kan få glæde af, når du skal vælge det bedste til din have. Det er Danske Havecentre, der udgiver magasinet HAVEGLÆDER.

Anlægsgartneren

Stougaard Anlæg og Pleje blev stiftet i 2002 af anlægsgartner Tobias Stougaard. Virksomheden holder til på Fyn og løser anlægsopgaver for private husstande, erhverv og offentlige institutioner. De arbejder ud fra faste principper om kvalitet og godt håndværk – og er kendt for deres kreative løsninger.