Foto: Haveselskabet/ Martin Sølyst

Foto: Haveselskabet/ Martin Sølyst

Publikumskåringer

Til Cph Garden 2022 har gæsterne kunne stemme på deres favoritter blandt showhaverne, udstillerne og fotos i fotokonkurrencen . Publikumsfavoritterne er blevet kåret på baggrund af SMS afstemning.

Publikums Showhavefavorit: Showhaverne er et af de store tilløbsstykker på Cph Garden, hvor du som gæst kan blive inspireret og måske få udfordret dine tanker om haver. Til Cph Garden 2022 blev der kåret en 1, 2 og 3 plads blandt showhaverne.

Første pladsen gik til showhaven ‘Haveglæder’ af Helle Troelsen i samarbejde med Stougaard anlægspleje , og partneren Danske Havecentrer.

Anden pladsen gik til showhaven ‘En cirkulær ladestation’ af Tor Haddeland i samarbejde med Junckerhaven og partneren Supell.

Tredjepladsen gik til showhaven ‘The Yellow Brick Road’ af Tove Hede og Karen Dahl i samarbejde med Engell anlægsgartner, og partneren Morsø. 

Publikums fotofavorit: Til Cph Garden 2022 kunne du opleve de 100 udvalgte billeder til Haveselskabets fotokonkurrence. Ud af de 100 kunne du stemme på din fotofavorit. Vinderen af publikums fotofavorit er Linda Vendelboe med billedet herunder. 

Årets Udstillere: Til Cph Garden 2022 har ca. 100 udvalgte haverelaterede udstillere været inviteret. I har kunne opleve dem alle, og blive inspireret, få rådgivning og opleve have- og udelivets tendenser. I år er der blevet kåret 3 udstillere, som årets Udstiller. Udstillerne er Fasters Have, Juliana og Havero.