Foto: Martin Sølyst

Publikumskåringer

Showhaverne bliver bedømt af en professionel jury. Men der skal også kåres en publikums favorit - og den kan du være med til at kåre. Du kan også være med til at kåre det bedste Garden Spot - og Årets Udstiller. Læs mere om de 3 kåringer her - og husk, at du er med til at beslutte, hvem der vinder, mere info følger når du besøger Cph Garden.

Publikums Showhavefavorit: Showhaverne er et af de store tilløbsstykker på Cph Garden, hvor du som gæst kan blive inspireret og måske få udfordret dine tanker om haver. Her kan du stemme på din yndlings showhave, og give den en stemme med på vejen mod at blive ’Publikums showhavefavorit’

Årets Garden Spot: Til Cph Garden 2022 vil du rundt omkring på festivalpladsen kunne møde spændende grønne installationer – og det er ud af dem, du kan være med til at kåre årets Garden Spot ved at stemme på din favorit.

Årets Udstiller: Vi har inviteret ca 100 udvalgte haverelaterede udstillere til at være med til Cph Garden 2022. Kik forbi deres spændende stande, bliv inspireret, få et godt råd og husk at stemme, så du kan være med til at bestemme, hvem der skal kåres som Årets Udstiller.