Danske Havecentre

Standplads: G 12

overskrift

Showhaven HAVEGLÆDER

I de danske havecentre sørger gartnerne for at du kan inspireres til maksimal haveglæde i din egen have. Hele året kan du få en faglig snak om de planer og projekter, som du vil gennemføre i din egen have. Måske skal du plante nye frugttræer eller anlægge et smukt staudebed?

Med showhaven HAVEGLÆDER ønsker en samlet branche at vise, hvordan alle kan nå i mål med at få en skøn have. Haven, som dygtige havedesigner Helle Troelsen står bag, oser væk af folkelighed. Haven skal nemlig rumme dem, der bor i den – både de tobenede og dem med mange flere ben. Planterne skal ikke kun se smukke ud, de skal hjælpe insekterne med ernærende nektar eller som skjulested for små insekter, der har brug for skygge og ly. Den folkelige HAVEGLÆDER have har træer, for træer danner skygge på en varm sommerdag, træerne er bosted for utroligt mange organismer, og så lagrer træer CO2.

De danske havecentres mission er at give alle, der har lyst til at dyrke planteglæden mulighed for det. De dygtige og erfarne gartnere har et meget bredt plantekendskab, som du kan få glæde af, når du skal vælge det bedste til din have. Havecentrene har hele året et stort, dybt og bredt sortiment af planter. Træer, buske, frugttræer, frugtbuske, stedsegrønne, nåletræer, bunddækkende, stauder, roser, sommerblomster, udplantningsplanter, krydderurter, læggekartofler, frø og knolde. Dertil kommer alle de følgeprodukter, som der passer ind til havens gøremål. Redskaber, gødning, jordprodukter m.m.

Besøg os på standen og få en snak om haven og om planter. Få det trykte magasin HAVEGLÆDER, hvor haven er tegnet og listen af planter er sat ind.

Del udstiller

Kontakt

Danske Havecentre

overskrift

haveglaeder.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift