Foto: Haveselskabet/ Martin Sølyst

Foto: Haveselskabet/ Martin Sølyst

Om Haveselskabet

Dyrk din haveglæde i godt selskab. Medlemmer af Haveselskabet deler og dyrker haveglæden. Haveselskabet er en almennyttig NGO, en forening med ca 30.000 medlemmer. Haveselskabet har aner tilbage til 1888 og har siden 1900 udgivet magasinet HAVEN.

Haveselskabet har lokale kredse rundt i hele Danmark og der er 750 frivillige, der arrangerer åbne haver, foredrag og workshops for medlemmer og interesserede havemennesker.

Læs mere på haveselskabet.dk – eller følg med på både Facebook og Instagram.

Haveselskabet og Cph Garden

Verdens ældste haveselskab er det engelske, og det næstældste er faktisk det danske. I 2017 tænkte Haveselskabet at nu var det på tide, at Danmark også fik sit eget “flowershow”. Med inspiration fra de engelske flowershows begyndte den store planlægning. Det var svært at forklare, hvad det var, der var på tegnebrættet, men heldigvis bakkede branchen hurtigt op omkring initiativet og dørene åbnede til den første Cph Garden. I 2019 var det anden gang og nu er det tid til at præsentere det tredje Cph Garden, der afvikles fra den 30. juni til den 3. juli 2022 og igen i Ballerup ved Marbækstien.

Man tager 8 showhaver, 100 forskellige foredrag og workshops, 400 frivillige, 120 udstillere og blander det med koncentreret haveglæde og en stor portion hårdt arbejde, krydrer det med små 20.000 havemennesker, der kommer og tager interessen og nysgerrigheden med på tur og så har man essensen af Cph Garden.

Formålet med Cph Garden er at få så mange som muligt til at se, hvor skønt det er at gå i haven – og så skabe et arrangement, hvor havemennesker kan mødes og være fælles om deres interesse.