GARDENA

Standplads: I 01

overskrift

Haveselskabets Cph Garden præsenteres i samarbejde med GARDENA. GARDENA er desuden partner på showhaven, der er designet af Emilie Bausager.

Til Danmarks Største haveshow vil GARDENA opbygge et spændende haveunivers. Se de spændende produkter – og hør om den digitale havemand. GARDENA har en løsning, der hjælper dig med pasning af haven, vanding og græsslåning – helt nemt via mobilen.

Styr havearbejdet med din telefon

Med GARDENA Smart Garden bliver haven passet, mens du sidder ved det veldækkede middagsbord, ligger i din seng og sover, eller sidder på Mallorca og nyder din ferie eller er i gang med lave nyt staudebed. Og ikke alene kan du sidde på feriedestinationen og slappe af, fordi du ved, at haven og orangeriet bliver passet derhjemme. Du kan også via din telefon gå ind og følge med i, om robotplæneklipperen er på arbejde lige nu, og om planterne får tilstrækkeligt med vand.

Og der er faktisk tale om lige nøjagtig tilstrækkeligt vand, hverken for lidt eller for meget. GARDENAs smart app er nemlig samtidig et planteleksikon, der ved nøjagtig, hvor meget fugtighed den enkelte busk, plante eller blomst har behov for, og med fugtighedsmålerne i jorden, holdes det perfekte niveau konstant.

Del udstiller

Kontakt

GARDENA

overskrift

70 26 47 70

overskrift

www.gardena.dk

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift