Emilie Bausager

Med base i både i London og København, arbejder Emilie Bausager som kunstner og landskabsarkitekt. Emilie har en uddannelse fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun under uddannelsen fandt ud af, at hun gerne ville kombinere sin viden fra kunstens verden med en karriere inden for havebrug. Hun har derfor suppleret sin kunstuddannelse med et kursus i havedesign på den engelske haveskole i Chelsea Physic Garden.

Emilie er i sin designstil inspireret af skandinavisk sensitivitet mod bæredygtighed og naturen blandet med eklektisk æstetik. Hun arbejder som selvstændig havearkitekt i både England og Danmark, og har både designet haverum til den lille altan i Københavns Nordvest kvarter og den store have i Hampton Court, Surrey UK.

Ved Cph Garden 2019 gav Emilie med sin inspirationshave Over the Fence et spændende og forfriskende bud på nyt, ungt havedesign. Her var hun inspireret af barndommens minder, hvor man kravlede over naboens hegn og gik på opdagelse i deres have. Udover Cph Garden har Emilie designet en showhave ved The Royal Horticultural Society Flower Show I Tatton park I 2021. Her vandt Emilie både prisen Publikums favorit og en sølvmedalje.

Udover at være landskabsarkitekt og arbejde med havedesign, laver Emilie også blomsterinstallationer og arbejder med sin egen personlige kunst og keramik. På instagramprofilen emilie.bausager.landscapes og Emilies hjemmeside emiliebausagerlandscapes.co.uk kan du følge hendes arbejde og blive inspireret af hendes design.

Emilie præsenterer sin showhave med samarbejdspartneren GARDENA og anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard.

Partner

GARDENA blev grundlagt i 1961 og er i dag det førende varemærke i Europa inden for haveredskaber af højeste kvalitet. Virksomheden er repræsenteret i over 80 lande i hele verden. De tilbyder et komplet udvalg af alt, hvad der måtte være behov for – uanset om der er tale om vandingssystemer, pumper, havebassiner, pasning af træer og buske, haveredskaber og jordbearbejdning. GARDENA har bl.a. haft stor succes med deres systemløsninger til haven, f.eks. deres vandingssystemer og senest deres nye GARDENA smart System, hvor plænepleje og vanding styres med en app.

Anlægsgartner

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard har siden 1973 arbejdet med en klar målsætning om at udøve faglighed som anlægsgartner. I deres arbejde fokuserer de på kvalitet frem for kvantitet. De leverer året rundt grøn pleje og vedligeholdelse – og forskønner grønne rum for virksomheder, grundejerforeninger, ejerforeninger, boligselskaber og det offentlige og tilbyder anlægsgartnerservice til private.