præsenterer

En vildt pæn have

At forbinde mennesker med naturen er kernen i showhaven En vildt pæn have, og det illustrerer, hvor nemt det kan være at invitere naturen ind uanset havens størrelse.

Med et nektarrigt staudebed kan man støtte bier og insekter; et læhegn beskytter fugle og giver plads til reder; et skovområde med døde træstammer, kompost og kvashegn giver levested for mange dyr; en eng med hjemmehørende planter understøtter danske insekter; og vand i haven kan øge biodiversiteten med 50 %.

Haven bliver meget mere end blot et sted at sidde og slappe af, når den tiltrækker dyreliv og øger biodiversiteten. Den forvandles til et mere indbydende, behageligt og roligt sted at være.

Designeren

Kay Sales

At forbinde mennesker med naturen er kernen i showhaven "En vildt pæn have", og det illustrerer, hvor nemt det kan være at invitere naturen ind, uanset rummets størrelse.

overskrift

Partneren

Boligliv er Danmarks kreative bolig- magasin, der hver måned er fyldt med inspirerende boligreportager, guides til forvandling af hjemmets rum, hyggeligt haveliv, masser af lækre opskrifter og ikke mindst store og små DIY ideer til alle årstider og anledninger. Boligliv har også magasinet Haveliv, der udkommer en til to gange om året. Udeliv og indeliv smelter langsomt mere og mere sam- men, det er en af de toneangivende tendenser lige nu.

Anlægsgartneren

Den Unge Gartner A/S anlægger og vedligeholder haver og udenomsare- aler – sommer og vinter – hos private, virksomheder og foreninger.

De har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden. Det har skabt en trofast kundekreds både indenfor anlæg og vedligeholdelse.

Et team på ca. 30 motiverede og fagligt dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark sikrer dig et godt resultat.