Kay Sales

kaysales.wordpress.com

overskrift

overskrift

I sit arbejde som landskabsarkitekt forbinder Kay Sales mennesker med naturen, samtidig med at hun tillader vildt liv at være til stede. Kay er uddannet grafisk designer fra De Montfort University og har arbejdet som grafiker i 14 år, bl.a. for Dreamworks. Siden da har hun uddannet sig til landskabsarkitekt fra University of Southern California, hvorefter hun siden 2006 har arbejdet som selvstændig landskabsarkitekt.

Kay har taget et specialiseret kursus i spiselige skovhaver ved ekspert Martin Crawford, og hun har stor praktisk erfaring fra sin egen skovhave i Rudersdal. Hun har en bred portefølje af projekter for både kommercielle og private kunder, hvor hun tilbyder rådgivning gennem hele designforløbet. Kay har bl.a. designet flere grønne områder for daginstitutioner og legepladser i nabolag både i Danmark og Californien.

Udover sit virke som landskabsarkitekt og grafiker ved Sun Creature er Kay aktiv i sit lokalmiljø gennem Et Vildere Rudersdal, hvor de arbejder for at øge biodiversitet. Kay er også en af eksperterne hos Havenyt.dk, hvor hun har bidraget med en artikel om skovhaver og deres store spiselige udbytte.

Hvis du har spørgsmål om vilde haver, så kan du gå ind på vildehaver.dk spørgehjørne, hvor Kay svarer på spørgsmål og giver tips og tricks. Du kan også følge Kay på hendes instagram an_edible_landscape  eller hendes hjemmeside og blog på kaysales.wordpress.com.

Kay Sales præsenterer sin showhave med anlægsgartnerfirmaet Den Unge Gartner.

Partner

Boligliv er Danmarks kreative bolig- magasin, der hver måned er fyldt med inspirerende boligreportager, guides til forvandling af hjemmets rum, hyggeligt haveliv, masser af lækre opskrifter og ikke mindst store og små DIY ideer til alle årstider og anledninger. Boligliv har også magasinet Haveliv, der udkommer en til to gange om året. Udeliv og indeliv smelter langsomt mere og mere sam- men, det er en af de toneangivende tendenser lige nu.

Anlægsgartner

Den Unge Gartner A/S anlægger og vedligeholder haver og udenomsare- aler – sommer og vinter – hos private, virksomheder og foreninger.

De har siden 1981 skabt de dejligste haver ved et grundigt forarbejde, engagerede og fagligt dygtige medarbejdere, høj kvalitet og levering til tiden. Det har skabt en trofast kundekreds både indenfor anlæg og vedligeholdelse.

Et team på ca. 30 motiverede og fagligt dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark sikrer dig et godt resultat.

Kontakt

Følg os

overskrift