SusHaveDesign

Standplads: H 07

overskrift

OM STANDEN

Standen er et intimt levende og hyggeligt haverum i cottagehave-stilen.

Vægge og gulv fyldt med smukke beplantninger.

Du finder masser af inspiration fra haverum og bede, jeg har designet.

Bliv inspireret til at gøre din egen have mere duftende og farverig samt fyldt med spiselige vækster til glæde og gavn for både mennesker og dyrelivet.

Kom forbi standen, nyd stemningen, slå dig ned på en bænk eller få en uforpligtende snak om indretning af levende haverum.

Måske du har nogle konkrete udfordringer, du savner svar på, tag gerne et billede med af din have, bedet eller planterne.

 

OM SUSHAVEDESIGN

Haverum designes med DUFTENDE, FARVERIGE og SPISELIGE vækster til glæde og gavn for både MENNESKER og DYRELIV, så du får lyst til både at tage ophold i og bruge haven mere end du gør i dag.

Du kan forvente et design inspireret af DEN ENGELSKE COTTAGESTIL.

ALLE FORMER FOR VÆKSTER anvendes lige fra forårsløg, stauder, krydderurter, et- og toårige sommerblomster til klatrende planter som klematis og kaprifolier, samt ikke mindst roser, prydbuske og -træer, både løvfældende og stedsegrønt. Frugt og bær i form af buske og træer indarbejdes også i havens opholdsrum.

DESIGN af HAVERUM tilpasses så haverum, faste elementer og ydre omgivelser bliver en HELHED. Designet tilpasses lys- og skyggeforhold samt JORDBUNDENS beskaffenhed.

Jeg udfører opgaver lige fra et 2-timers HAVEBESØG med rådgivning på stedet, hvor du selv tager noter, til BEDPLANER for enkelte dele af din have, PLANTELISTER hvis du savner inspiration til ny beplantning i din have eller hjælp til den helt store renovering af din have, hvor jeg udarbejder en HAVEPLAN for hele haven.

Uanset opgavens omfang starter vi altid med, at jeg MØDER DIG og DIN HAVE på et 2-timers HAVEBESØG.

Skriv til eller ring på mobil 30 47 26 07