Nordisk Kaktus Selskab

Standplads: D 02 c

overskrift

På vores stand vil vi dele info-materiale ud om Nordisk Kaktus Selskab og sælge kaktus, sukkulenter samt bogen “Fede planter”. Her er også fremvisning af vores medlemsblad. Her gives gode råd om kaktus og sukkulenter i drivhus og i vindueskarm.

Nordisk Kaktus Selskab er en forening for dem som interesserer sig for kaktus og andre sukkulente (saftfyldte) planter. Foreningen har ca. 200 medlemmer fortrinsvis i Danmark, men også i Sverige og Norge. Selskabet forener vidt forskellige mennesker, som dog har interessen for kaktus og andre sukkulenter tilfælles. Nogle har store drivhuse fyldt til bristepunktet med eksotiske planter, andre dyrker deres hobby i al beskedenhed i en sydvendt vindueskarm. Der er plads til alle i foreningen og det er sandsynligvis vindueskarm-dyrkerne, der er flest af.

NKS udgiver bladet ’Kaktus og andre sukkulenter’ tre gange årligt. Bladet indeholder artikler om planter, hvordan de dyrkes og hvor de stammer fra (rejsebeskrivelser). Nogle er af generel karakter, andre går mere i dybden, men alle er velkomne til at komme med bidrag. Bladet bringer også annoncer fra danske og udenlandske gartnerier, hvis medlemmerne skulle være interesserede i at bestille frø, planter, bøger eller andet hobby-relateret materiale.