Bronze skulpturer af Jytte Høeg

Standplads: C 07

overskrift

Når Billedhugger Jytte Høeg, fortæller hvordan det går til når hun er i gang med at skabe en bronzeskulptur bliver man hurtigt overrasket over så mange delprocesser der er undervejs inden hun kan stå med den færdige skulptur i hånden.

Det er ikke et arbejde hvor man møder op i stiletter og lakerede negle, men måske netop derfor bliver man fascineret og virkelig revet med når Jytte Høeg og hendes søster fortæller med deres gribende entusiasme.

For de står selv i voks, gips, grus, sand, vand og bronze til op over begge ører, og gennemlever hver enkel proces i det der skal blive til en bronzeskulptur!

Det er hårdt fysisk arbejde….der kræver både muskler og tålmodighed…ja, og så selvfølgelig en virkelig god portion uforfalsket fantasi!

Og fantasien lever virkelig i bedste velgående her på standen, hvor man blandt andet kan møde så sære væsner som NøglePhønix, Hyggenotter, Kogleharer og Ravnerollinger…

Men noget ganske betagende er nu de smukke og elegante KålKvinder hvis kjoler består af brusende Kålblade…de skal opleves! Så tag familien med og besøg C07, det blir’ ikke kedeligt!

Del udstiller

Kontakt

21 62 66 80

overskrift

www.jyttehoeg.dk

overskrift