Del Cph Garden-tilbud

Lähe trædrivhus 14,7 m2 – Thermowood

Kom forbi vores stand og se højkvalitets trædrivhuset fra Lähe. Udstillingsmodellen kan købes til en favorabel pris efter CPH garden, mod at du selv tager det ned. Tag forbi standen og få en snak med Jesper.

Lähe trædrivhus i thermowood er et højkvalitets drivhus fremstillet af stærkt og holdbart varmebehandlet træ og 4 mm hærdet glas. Glasset er monteret på en særlig måde, som får alle siderne til at ligne et stort stykke glas, hvilket giver et flot finish og genskin. Herudover er glasset nemt at afmontere, hvis træet f.eks. skal males. Det er et lækkert og klassisk drivhus, der vil stå flot i alle haver og er velegnet til grøntsager, krydderurter og blomster. Trædrivhuset er tilgængelig i et bredt udvalg af farver og olier, hvis du ønsker drivhuset leveret i en bestemt farve/olie skal du kontakte os for merpris. Ligeledes bør du kontakte os, hvis du ønsker hjælp til montering og opsætning.

Varmbehandlet træ er helt naturligt og ingen kemikalier bruges under fremstillingen. Det er langtidsholdbart og der vil ikke ske ændringer i mål over tid. Med det rette vedligehold kan drivhuset være en investering for livet.

Trædrivhus
Thermowood
14,7 M2
4 mm hærdet glas
Rustfrit stålbeslag og skruer.

Mål:
Bredde: 300 cm
Længde: 490 cm
Højde: 290 cm
Sidehøjde: 170 cm
Dørhøjde: 210 cm
Dørbredde: 140 cm

Dobbelt låsbar dør
Tagvinduer

50.000,00 kr
Normalpris 68.500,00 kr
Kan købes på vores stand
overskrift

Stand

I 04

overskrift

Kategori