Tove Hede og Karen Dahl

Det er ikke første gang, at Karen Dahl og Tove Hede samarbejder om havedesign. Tove ejer sammen med sin partner Søren Wiberg virksomheden Sandstone Natursten, og her er Karen tilknyttet som havearkitekt på projekter, hvor hun designer haver og uderum med Sandstones sten.

Tove er havearkitekt og anlægstekniker. Sammen med sin partner skov- og landskabsingeniør Søren grundlagde hun virksomheden Sandstone Natursten i 1994. Udover at have nordens største udvalg af natursten, tilbyder de hos Sandstone rådgivning og inspiration. I 2003 købte parret Duebjerg Gamle Mejeri, hvor Tove på den 3.000m2 store grund har designet og planlagt alle haverummene, som i dag udgør Sandstone Showgardens.

Tove og Søren har modtaget to erhvervspriser for Sandstone, Spar Nord Succespris 2021 og Børsens Gazellepris 2021. Du kan følge med i Tove og Sørens univers af natursten, på instagram profilen sandstone.dk og deres hjemmeside under samme navn.

Karen er uddannet fra Landbohøjskolen, Københavns Universitet og har været ansat på planteskole og privat tegnestue. Hun har siden 1998 været tilknyttet havearkitekt hos Haveselskabet, hvor hun tilbyder rådgivning. Derudover er Karen selvstændig havearkitekt, og hun har bl.a. i samarbejde med Sandstone tegnet prøvehushaver til HusCompagniet.

Karen har sammen med fire andre havearkitekter tilknyttet Haveselskabet vundet både guld og sølv medalje for deres showhaver ved Cph Garden. I 2017 vandt de sølv for showhaven Den spiselige have og i 2019 vandt gruppen guld for showhaven Dansk Jungle. Hvis du vil følge med i Karens virke som havearkitekt, kan du følge hende på Instagram havearkitekt_karendahl eller på havens-arkitekter.dk.

Tove og Karen præsenterer deres showhave med samarbejdspartneren Morsø og anlægsgartnerfirmaet Hesselkilde Anlæg.

Partner

Kvalitet og dansk design. Morsø har en smuk linje af udeprodukter skabt i samarbejde med tidens mest anerkendte designere og i Morsøs kendte kvalitet. Gør udelivet mere smagfuldt, hyggeligt og varmt med klassiske bålfade i nyt design eller de funktionelle Forno ovne, der både kommer som brændefyret og med gas. Der er grill til det store udekøkken, til hjørnet på terrassen og til balkonen. En af nyhederne er bl.a., at grillen til balkonen nu også fås med el.

Morsø er altid gået forrest, både når det gælder design, funktionalitet og miljø, og det gennemgående materiale er som altid sort støbejern. Det unikke støbejern har fantastiske egenskaber til at holde på varmen, er garant for den gode kvalitet og kan ikke slides op.

Anlægsgartner

Hesselkilde Anlæg og Engell Anlægsgartner har det til fælles, at de skaber helstøbte løsninger til haven, med fokus på kvalitet via materialevalg og en høj faglighed. Firmaerne løser store og små opgaver for privatkunder og erhverv.

Hesselkilde Anlæg har med over 20 års erfaring en god ballast bag hvert projekt, de laver, og de elsker spændende udfordringer.

Engell Anlægsgartner tilbyder alt in- den for traditionelt anlægsarbejde og har gennem to generationer fremmet en passion for det gode håndværk både inden for anlæg og vedligehold.