Bliv frivillig på Cph Garden 2022

Ingen Cph Garden uden myreflittige frivillige. Cph Garden er Danmarks største haveshow – hvor du som frivillig kan være med til at give en hånd og få gæsternes oplevelse til at blomstre.

Cph Garden ville ikke kunne lade sig gøre uden de mange frivillige. Ved Cph Garden i 2017 og 2019 var der mellem 300 og 450 frivillige begge år, som har løst en bred vifte af opgaver. Opgaverne spænder til alt fra billetsalg og ekspedition i haveselskabets café, til afvikling af foredrag i taleteltet og hjælpe gæsterne med at finde vej på pladsen, til at være den der sender gæsterne hjem med et smil og på gensyn ved udgangen, – og meget mere. Det er de frivillige der i fællesskab er kræfterne bag og som sikre et brag af en havefestival. Læs mere om tidligere frivilliges oplevelser her.

Cph Garden 2022 løber af stablen den 30 juni – 3 juli 2022. Igen i år kommer festivallen til, at foregå på pladsen omkring Marbækstien i Ballerup, hvor der er gode offentlige transportmuligheder og gratis parkering for alle de frivillige lige ved siden af pladsen.

Udover en fantastisk oplevelse, kvitterer vi, som tak for hjælpen, med en billet til mad og drikke, samt en gratis personlig indgangsbillet til en valgfri dag på Cph Garden.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig, så skrive til frivilligkoordinator Mathilde på