TagTomat

Standplads: P 01

overskrift

Besøg TagTomats frøunivers til CPH Garden

Kom forbi TagTomats stand og dyk ned i vores frøkollektion og svampeunivers, hvad enten du vil dyrke blomster til insekterne, hvede til egen melproduktion, grøntsager i køkkenhaven eller svampe i hjørnet af din have.

Grønne dyrkningsoplevelser

TagTomat er et urban gardening-firma, der arbejder for at skabe flere grønne fællesskaber og -dyrkningsoplevelser. Vi håber, at vi med vores frøkollektion kan få endnu flere kvalitetsfrø ud i de danske haver, drivhuse, altaner og baggårde. Vi udvider derfor løbende vores frøkollektion med nye spændende frø, ligesom vi udvikler på vores svampeunivers, plantekasser og afholder forskellige grønne workshops og -formidling.

Om vores frøkollektion

Ved vores stand kan du i år gå på opdagelse i et hav af forskellige kvalitetsfrø – fra blomster, urter, korn til grøntsagsfrø, der er pakket i hånden eller på vores gamle frøpakkemaskine Frøken Bertha fra 1895 i vores lokaler på Nørrebro.

Vi har fokus på kvalitet frem for kvantitet og har derfor sammensat vores frøsortiment af professionelle- og andre højkvalitetsfrø med en høj spiringsprocent til at sikre en god høst i din hjemmedyrkning. Alle vores grøntsagsfrø og såkorn er økologiske, og vores blomsterblandinger er sammensat af gode hjemmehørende frø, så vidt muligt høstet i Danmark.

Svampedyrkning i haven, drivhuset eller stuen

Måske plejer du at købe svampe i supermarkedet, eller gå på svampejagt i skoven? Sving forbi vores stand og bliv klogere på, hvordan du nemt selv kan dyrke svampe derhjemme og samtidig følge med i naturens processer på helt nær hånd.

Vi udvikler og finder løbende nye svampekits og dyrkningsgrej, så der er noget for alle. TagTomats serie af produkter til svampedyrkning bygger på vores designprincip Danish Upcycle – som sker hos både os og hos dig. Fx er substratet i vores SvampeBox pakket i en genbrugt mælkekarton, som vi har hentet hos den lokale Coffee Collective, ligesom du selv kan genbruge din egen is- eller skyrbøtte til at dyrke svampe i vha. dit gamle kaffegrums, så både bøtte og kaffegrums omdannes til en meningsfuld oplevelse og mad frem for at ende skraldespanden.

Så er du på udkig efter nye dyrkningsoplevelser til din køkkenhave, drivhus eller altan, så sving forbi vores stand eller se vores udvalg og find forskellige guides og dyrkningsvejledninger på www.tagtomat.dk