Supell

Besøg vores stand, hvor vi udstiller smukke og funktionelle udemøbler i træ og stål fra svenske Grythyttan Stålmöbler. Møblerne byder på tidløst design og kvalitet, der holder i generationer, samt en uovertruffen komfort i form af det karakteristiske gyng, der øjeblikkeligt får pulsen til at falde. Sæt dig i et af møblerne og du vil forstå.

De lyse, lune dage indbyder til hyggelige stunder, hvor vi samles omkring bordet med venner og familie eller skaber et indbydende sted i haven for dagdrømmeri eller fordybelse i en god bog. Møblerne fra Grythyttan Stålmöbler er med til at sætte den helt rette stemning i haven eller på terrassen.

Den første stol blev fremstillet i 1930 og i dag er det fjerde generation af familien Lindqvist, der driver virksomheden. Møblerne er skabt med respekt for både håndværk, æstetik og materialer – og hvert enkelt møbel er et resultat af solidt håndværk. På værkstedet i Grythyttan i Sverige fremstiller smedene møblerne med den største omhu og præcision og sikrer på den måde, at Grythyttans arv og historie lever videre.