Pindstrup Mosebrug A/S

Standplads: C 04

overskrift

Dyrk selv-bølgen er over os, og rigtig mange oplever, hvor skønt det er at dyrke sine egne planter – om det er blomster eller grøntsager, i haven eller på en lille altan.

Forskellige slags planter har brug for forskellige slags muld og næring. Og derfor har vi så mange typer muld at vælge imellem – for jord er ikke bare jord…

Det skal være let for dig at få grønne fingre, så når vi producerer muld til din have, kommer vores viden om de enkelte planters behov med i poserne. Det gør det nemmere for dig at få succes med din dyrkning.

Besøg vores stand og hør om de forskellige typer muld, hvad der er i poserne, hvordan vi producerer muld til din have, og hvordan vi arbejder med mere klimavenlige løsninger.

Pindstrup er en 100% dansk, familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1905. Ud over hobbyprodukter leverer Pindstrup også voksemedier til professionelle gartnere i hele verden. Den viden, vi har fra samarbejdet med gartnerne, bruger vi i udviklingen og produktionen af muld til hobbybrug.