Land Højbede

Standplads: H 02

overskrift

Hos Land glæder vi os meget til at byde dig velkommen til vores stand (H02) på Cph Garden 2022!

Ved Cph Garden 2019 deltog vi med inspirationshaven ‘Det rummelige haverum’ designet af Dorthe Kvist / Meltdesignstudio, som til vores store glæde vandt en flot publikumspris. I år kan du igen opleve, hvordan du med højbede og plantekasser som byggeklodser kan opbygge hyggelige haverum – og så glæder vi os til at vise dig nogle af vores produktnyheder siden sidst!

Denne gang har vi fået hjælp af svenske KYD / KillingYourDarlings til at sætte den helt rigtige sommer-havestemning. Temaet er Jord Ild Vand og Luft, og der bliver plads til hygge og inspiration i både børne- og voksenhøjde 🙂

Se alle vores designs her:

 

Hvorfor Land?

Land Højbede er en familieejet virksomhed, som udvikler og sælger dansk producerede plantekasser i høj kvalitet. Vi tror på, at grønne omgivelser gør os glade og giver os større livskvalitet! Derfor brænder vi for at gøre det let for alle at gøre deres omgivelser lidt grønnere, og meget skønnere. Vores plantekasser er modulopbyggede og består af sider, der kan sammensættes på utallige måder til blomsterkummer, højbede, krukker og altankasser. Tilbehør som hjul, sneglekanter, siddepladser og espalier gør det let at opbygge flotte og varierede grønne rum til ethvert behov. Det enkle og samtidig meget fleksible design har vi vundet priser for.

Vi går op i at levere produkter, som vi kan stå inde for. Alle vores plantekasser og krukker er produceret i Danmark. Det sikrer høj kvalitet og bæredygtig produktion – med ordentlige arbejdsvilkår, troværdig miljøkontrol og kort transport. Vi benytter udelukkende europæisk fremstillet genanvendeligt stål og træ fra bæredygtige kilder, og vores emballage er fremstillet af 100% biologisk nedbrydeligt bølgepap med plantebaseret lim og trykfarve. Faktisk kan du trygt rive emballagen i stykker og bruge den som fyld i bunden af din plantekasse.