præsenterer

Future from history

Showhaven er inspireret af dansk arkitektur og traditionelle danske byggematerialer. Med de traditionelle materialer er der skabt en gårdhave i moderne stil som et bud på fremtidens skandinaviske byhave. For at spare på vandet, ledes regnvand fra tagrender til et lavereliggende bassin. Vandet kan bruges til vanding af hele haven og skaber samtidig en beroligende atmosfære i haven. Det opsamlede regnvand bruges også til planterne på den grønne væg.

Havemøblerne er lavet af genanvendt plastik. Genbrugte kantsten og brosten bruges også til at skabe en elegant have, hvor bæredygtighed og genanvendelse går hånd i hånd med teknologien i form af digitalt styrede vandsystemer og en robotplæneklipper, der sørger for, at plænen altid er nyklippet.

Del showhave

Designeren

Emilie Bausager

Med base i både i London og København arbejder Emilie Bausager som kunstner og landskabsarkitekt. Emilie har en uddannelse fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor hun under uddannelsen fandt ud af, at hun gerne ville kombinere sin viden fra kunstens verden med en karriere inden for havedesign. Emilie er i sin designstil inspireret af skandinavisk bæredygtighed og natur blandet med eklektisk æstetik. Hun arbejder som selvstændig havearkitekt i både England og Danmark.

overskrift

Partneren

GARDENA blev grundlagt i 1961 og er i dag det førende varemærke i Europa inden for haveredskaber af højeste kvalitet. Virksomheden er repræsenteret i over 80 lande i hele verden. De tilbyder et komplet udvalg af alt, hvad der måtte være behov for – uanset om der er tale om vandingssystemer, pumper, havebassiner, pasning af træer og buske, haveredskaber og jordbearbejdning. GARDENA har bl.a. haft stor succes med deres systemløsninger til haven, f.eks. deres vandingssystemer og senest deres nye GARDENA smart System, hvor plænepleje og vanding styres med en app.

Anlægsgartneren

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard har siden 1973 arbejdet med en klar målsætning om at udøve faglighed som anlægsgartner. I deres arbejde fokuserer de på kvalitet frem for kvantitet. De leverer året rundt grøn pleje og vedligeholdelse – og forskønner grønne rum for virksomheder, grundejerforeninger, ejerforeninger, boligselskaber og det offentlige og tilbyder anlægsgartnerservice til private.