præsenterer

Future from history

Showhaven er inspireret af dansk arkitektur og traditionelle danske byggematerialer. Med de traditionelle materialer er der skabt en gårdhave i moderne stil som et bud på fremtidens skandinaviske byhave. For at spare på vandet, ledes regnvand fra tagrender til et lavereliggende bassin. Vandet kan bruges til vanding af hele haven og skaber samtidig en beroligende atmosfære i haven. Det opsamlede regnvand bruges også til planterne på den grønne væg.

Havemøblerne er lavet af genanvendt plastik. Genbrugte kantsten og brosten bruges også til at skabe en elegant have, hvor bæredygtighed og genanvendelse går hånd i hånd med teknologien i form af digitalt styrede vandsystemer og en robotplæneklipper, der sørger for, at plænen altid er nyklippet.

Designeren

Emilie Bausager

Showhaven The Yellow Brick Road er designet af Karen Dahl fra Havens Arki- tekter og Tove Hede fra Sandstone.dk Karen Dahl tegner og indretter skitser ude hos kunderne i et konstruktivt samarbejde og en god dialog. Et blankt lærred bliver igennem et par kreative og sjove timer til en skøn frodig have. Karen Dahl har et spændende samarbejde med Sandstone Natursten, hvor kunder sendes til Sandstone for at se på belægninger i den inspirerende sandstensudstilling.

Sandstones udstillingshaver er et unikt sted, hvor haveglæden springer kunderne i møde. De mange belægninger kan ses i smukt samspil med frodige, nemme planter. Det bedste sted at hente inspiration. Og altid er der mulighed for at få rådgivning om sandsten.

overskrift

Partneren

GARDENA blev grundlagt i 1961 og er i dag det førende varemærke i Europa inden for haveredskaber af højeste kvalitet. Virksomheden er repræsenteret i over 80 lande i hele verden. De tilbyder et komplet udvalg af alt, hvad der måtte være behov for – uanset om der er tale om vandingssystemer, pumper, havebassiner, pasning af træer og buske, haveredskaber og jordbearbejdning. GARDENA har bl.a. haft stor succes med deres systemløsninger til haven, f.eks. deres vandingssystemer og senest deres nye GARDENA smart System, hvor plænepleje og vanding styres med en app.

Anlægsgartneren

Anlægsgartnerfirmaet Kirkegaard har siden 1973 arbejdet med en klar målsætning om at udøve faglighed som anlægsgartner. I deres arbejde fokuserer de på kvalitet frem for kvantitet. De leverer året rundt grøn pleje og vedligeholdelse – og forskønner grønne rum for virksomheder, grundejerforeninger, ejerforeninger, boligselskaber og det offentlige og tilbyder anlægsgartnerservice til private.