MosaikMagi

Birthe Hyldborg arbejder gennem hele Cph Garden på en mosaikskulptur til haven. Du kan hver dag følge, hvordan arbejdet skrider frem. Sammen med frivillige klipper hun porcelæn, monterer, former og fuger.

”Jeg vil gerne, inspirere alle til at få mere kunst i i haven. Mosaikkunst har et levende udtryk, og det passer derfor godt til havens liv. Små mosaikstykker af gammelt porcelæn fortæller forskellige historier, som danner små erindringer fra eget liv. Det fantastiske med mosaik er, at det kan kombinere kunst og funktion.”

Når du lægger vejen forbi workshoppen, får du mulighed for, at lære mere om, hvordan du selv kan komme i gang med mosaik. Har du lyst, er du velkommen til at komme med en af dit eget gamle porcelæn, så kan det indgå i skulpturen.

Ved stand D08 kan du også se nogle af Birthes havemosaikker.

Du kan møde Birthe hver dag på stand D08 fra:
10.30-13.30
14.30-17.30.

Om Birthe Hyldborg

Birthe Hyldborg er kunstner og haveentusiast. Gennem Kolonihavedrømme og MosaikMagi udfolder hun sit haveunivers. Hun har specialiseret sig i at skabe havekunst og mosaikkrukker, hvor kunst, funktion og ofte genbrug går hånd i hånd. Desuden er hun optaget af Den Helende Have, og hvordan vi skaber haverum, der giver mere balance hos havens ejere og den nære natur. Birthe afholder workshops, kurser og læringsdage, og trækker også på de faglige kompetencer som underviser i kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Se mere på www.kolonihavedrømme og www.mosaikmagi.dk

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag kl. 10.30-13.30

Lokation

På udstillers stand
overskrift

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt