Mød Haveselskabets ekspert i plantesygdomme og skadedyr

Magnus Gammelgaard Nielsen er gartneriteknikker og har siden 1980 arbejdet med plantesygdomme og skadedyr inden for havebrugskultur hos Danmarks Jordbrugsforskning, samt det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet under Århus Universitet.

Speciale: Plantesygdomme og skadedyr.

Håndtering af plantesygdomme og skadedyr i vore haver indbefattede tidligere brug af bekæmpelsesmidler. Dette er i dag næsten helt afløst af andre, mere skånsomme metoder, hvor kendskab til biologi, naturlig bekæmpelse og brug af biologiske metoder er helt centrale. Her er det vigtigt at kende skadegørerne, hvordan ser de ud og hvilken skade gør de, samt vælge sunde og robuste planter og det rette voksested.

Siden 2003 har Magnus Gammelgaard Nielsen drevet hjemmesiden plante-doktor.dk, hvis målsætning har været at skabe den største specialside om sygdomme og skadedyr i Danmark. Et af de bærende elementer har været vellignende billeder af de forskellige sygdomme og skadedyr, som gør det muligt for brugeren, selv at stille den korrekte diagnose.

Udover at drive hjemmesiden plante-doktor.dk, skriver Magnus Gammelgaard Nielsen i Haveselskabets blad Haven, om emner indenfor plantesygdomme og skadedyr.

http://www.plante-doktor.dk

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag kl. 15.00-17.00

Lokation

Haveselskabets Stand
overskrift

Del aktivitet

Diis Portraits

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt