Mød Haveselskabets ekspert i beskæring

Arne er uddannet anlægsgartner og er faglærer i anlægsgartnerfaget. Derudover er han autodidakt have- og landskabsarkitekt, hvilket han gør brug af i sit daglige arbejde hos Dan Jord i Risskov.

Arne arbejder som selvstændig konsulent, underviser og foredragsholder med speciale i beskæring og havens indretning, samt udarbejdelse af haveplaner. Hans speciale som havearkitekt er anvendelse af varierede beplantninger, der giver blomstring og smukt udseende hele året. Især vejledning til gode planter ud fra givne ønsker er hans force.

Derudover er han konsulent i beskæring og pleje af træer og buske, blandt andet som ekstern beskæringskonsulent i Haveselskabet.

Han har skrevet to bøger: “Havens pleje – grundlæggende viden” der giver mindre erfarne haveejere og anlægsgartnerelever en fuldstændig indsigt i, og overblik over, hvad der skal til for at lykkes med en velplejet have. Og “Beskæring – grundlæggende viden” der giver en forståelse for træer og buskes vækst, deres reaktioner på beskæring og muligheder for beskæring. Begge bøger har han med på CPH Garden.

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag kl. 11.00-13.00

Lokation

Haveselskabets Stand
overskrift

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt