Hvordan en dansk frøkollektion bliver til. Visioner, udfordringer og løsninger et omfangsrigt sortiment til novicen og den erfarne haveentusiast.

Ved foredraget bliver du ført ind i hvordan vi i TagTomat har arbejdet på at skabe en ny og anderledes frøkollektion de sidste par år, hvor du som havedyrker, allerede starter din drømme når du møder emballagen. Kombineret med QR-koder og simple dyrkningsbeskrivelser på posernes bagside, bruger vi din telefon som opslagsværk som du kan få fuld info og glæde af dine frø. Drømmen er at alle frø bliver produceret i Danmark på sigt.

Om Mads Boserup

Mads Boserup Lauritsen er grundlægger og indehaver af TagTomat. I 20217 og 2019 lavede vi showhaver til CPH-GARDEN, og i år er vores fokus på at give den bedste oplevelse når det kommer til dyrkning fra frø, hvad enten det er blomsterenge, køkkenhaven eller din altan- eller terrasse der skal begrønnes. Med vores to gamle frøpakkemaskiner fra 1895, håndpakker vi alle frøposer på Nørrebro i København, vi køber frø du normalt ikke får adgang til som privatkunde, og gør dem tilgængelige for jer, så vi sammen kan skabe grønne og frodige fællesskaber.

Tidspunkter

Se dit -program her

Torsdag kl. 16.30

Lokation

Værkstedet
overskrift

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt