Hverdagsaktivisme

Foredraget om hverdagsaktivisme i haven handler om andet end at lade stå til og give vildskaben fri. Det handler om en aktiv stillingtagen til biodiversitets-krisen og klima-krisen. Det handler om en forståelse af, at der ikke er noget, der hedder affald, der er kun ressoucer. Det handler om at genbruge og give plads og genanvende – også vandet. Og det handler om at styre vildskaben – for der skal gøres plads til mange  forskellige typer af blomstring i en have – ikke kun mælkebøtter – for at den er god for sommerfugle og andre gode venner.

Om Signe Wenneberg

Signe Wenneberg er kendt fra tv, artikler – fra sin blog og fra sin meget store Instagramkanal, hvor mange haveinteresserede følger med. Hun er klimaaktivist, forfatter til mange havebøger, foredragsholder og journalist. Hun skriver utrætteligt om bæredygtighed og klima og hendes motto er: Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.

Signe Wenneberg vil være på sin stand D03 a med Wenneberg & Sønner BOTANISK GIN både torsdag, fredag, lørdag og søndag. Og er mest ude at flyve til andet om fredagen… Tag gerne ældre havebøger med til signering. Og kom gerne med spørgsmål vedrørende den vilde have og hverdagsaktivismen.

Tidspunkter

Se dit -program her

Fredag kl. 11.00

Lokation

Blåbærscenen
overskrift

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt