Garden Talk: Hvorfor er det sundt at gå i haven

At haven er et terapeutisk og sundhedsfremmende rum er en tendens, som har vundet frem de sidste år. Ved havearbejdet bliver både krop og psyke stimuleret gennem aktive opgaver og ro til fordybelse. Fordelene er mange og kan opleves vidt forskellige fra person til person.

Til paneldebatten vil de tre paneldeltagere vende og dreje spørgesmålet om, hvorfor det er sundt at gå i haven. Med til debatten vil være haveblogger Maria Lundvald, som finder lykke i fordybelsen i havearbejdet, Simon Høegmark, som skriver ph.d. om de sundhedsfremmende kræfter i naturen, og naturcoach Birthe Hyldborg, som arbejder med, hvordan vi kan skabe haver, der ikke kun heler den menneskelige sjæl, men også bidrager til en mere bæredygtig levevis.

Hvis du er mere nysgerrig på haven som sundhedsfremmende rum, kan du læse mere om Simon Høegmarks foredrag på Cph Garden her. Du kan også læse mere om Maria Lundvalds foredrag her. Du kan også tage et kig her, hvor Birthe er i det arbejdende værksted og skaber mosaikskulpturer til haven.

Tidspunkter

Se dit -program her

Søndag kl. 13.30

Lokation

Valmuescenen
overskrift

Udstiller

Haveselskabet

overskrift

Følg os

overskrift

overskrift

Kontakt