Tor Haddeland

Tor Haddeland er opvokset på en slægtsgård i den sydnorske natur, og selvom den norske natur ikke just signalerer stram minimalisme og lige linjer, så er det alligevel små bidder af nærstuderet norsk natur, som inspirerer Tor. Hvis man besøger et af Tors havedesign, vil man derfor ofte kunne se, hvordan han sætter små stykker natur ind i en ramme af eksempelvis stål eller sten.

Tor er uddannet fra en norsk gartneruddannelse og har sidenhen taget en teknolog uddannelse i Danmark. I dag er Tor havearkitekt og ejer af virksomheden DesignHaver, som han grundlagde for 25 år siden. Han tegner haveplaner, idéudvikler og hjælper kunder i hele Danmark til at se muligheder i de haver, han besøger. Tor samarbejder med kunden i hele processen fra idéudvikling, skitser, materiale- og plantevalg. På den måde hjælper Tor kunderne helt i mål med deres havedrømme.

Tor har stået bag designet af en række markante, minimalistiske og eksklusive havedesigns, som er vist i blandt andet Bo Bedre. Desuden ejer Tor også Haddeland Design, hvor han blandt andet har designet et strømlinet udemøbel, der kan holde til det danske vind og vejr, inspireret af spansk club-stemning og skandinavisk design.

Hvis du vil følge Tors innovative og inspirerende design kan du følge ham på instagram profilen DesignHaver og hans hjemmeside designhaver.dk.

Tor præsenterer sin showhave med anlægsgartnerfirmaet Junckerhaven.

Partner

Supell forhandler smukke og funktionelle udemøbler i træ og stål fra svenske Gryt- hyttan Stålmöbler. Den første stol blev fremstillet i 1930, og i dag er det fjerde gen- eration af familien Lindqvist, der driver virksomheden. Møblerne er skabt med stor respekt for både materiale, æstetik og håndværk. Familievirksomheden skaber møbler, der holder i generationer, og som tilbyder en uovertruffen komfort i form af det karakteristiske gyng, der øjeblikkeligt får pulsen til at falde.

Anlægsgartner

Junckerhaven i samarbejde med Martlev Aps og Kun Terrasser. I 1990 etablerede Lars Juncker anlægsgartnervirksomheden Junckerhaven, som lige siden sin start har specialiseret sig i individuelle haveløsninger med sten, vand og planter og i dag også har et speciale i anlæg af naturlige svømmesøer. I Junckerhaven går de ikke på kompromis med kvaliteten, de arbejder med naturen som forbillede og sans for detaljen.

Kun Terrasser har en passion for materiale, holdbarhed og bæredyg- tighed. Du er altid garanteret, at du få det, du er blevet lovet. Kvaliteten og servicen er altid i orden, når der leveres en træterrasse. Det gode samarbejde mellem kunde og leverandør er i højsæde, når de skal i gang med at anlægge en ny træterrasse.

Martlev Aps er en virksomhed, som udfører alt i structural design. Deres styrke ligger i deres alsidighed samt medarbejdernes kvalifikationer og ekspertise. Martlev ApS er etableret i 2011. Direktør Dennis Martlev har mere end 30 års erfaring inden for branchen.