Louise Risør og Jacob Fischer

Duoen Louise Risør og Jacob Fischer supplerer hinanden med faglig baggrund dels i den offentlige forvaltning af grønne områder og dels fra den private tegnestue. De har for nyligt samarbejdet om at skrive og udgive bogen Smuk Køkkenhave.

Louise er Landskabsarkitekt og projektleder i Hillerød Kommune. Hun er uddannet gartner og anlægstekniker fra Havebrugshøjskolen i Vilvorde og den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskolen. Louise har stor erfaring med planteanvendelse, konstruktion og drift, samt styring af store byggesager. Hun har bl.a. været designansvarlig for udformningen af 17 nye byrum i tilknytning til Metro Cityringen i København og Frederiksberg. Lige nu er hun projektleder for bymidteprojekterne i Hillerød Kommune.

Jacob er landskabsarkitekt uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole, afd. For Landskab. Jacob er partner i tegnestuen LYTT Architecture, hvor han udvikler og designer byrum og landskaber. Ved siden af tegnestuearbejdet er Jacob forelæser ved Københavns Universitet, og så er han redaktør, medforfatter og tilrettelægger af flere bogudgivelser om landskabsarkitektur. Jacob er med i udvalget for landskabsfredning under Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur og medlem af juryen European Garden Heritage Network, som hvert år uddeler priser til Europas grønne kulturarv. Jacob har også deltaget på DR2 om herregårdshaver og Søndermarken og med et fast indlæg om havekunst i DR’s haveserie Drømmehaver.

Du kan følge Jacobs arbejde og projekt CV på lytt.dk og hvis du ønsker at se, hvad Louise ellers har været med til at designe af byrum, så find hende på linkedin. Parret har desuden instagramprofilen Smukkøkkenhave, hvor deres egen have kan følges.

Louise og Jacob præsenterer deres showhave med samarbejdspartneren Pindstrup og anlægsgartnerfirmaet MøllerLøkkegaard A/S.

Partner

Pindstrup er en af verdens førende producenter af voksemedier til professionelle gartnere over hele verden – og til danske haveejere. Den viden, Pindstrup har fra samarbejdet med de professionelle gartnerne og dyrkningen af mange forskellige typer planter, bliver brugt i udviklingen og produktionen af muld til hobbybrug. Blandt gartnerne er Pindstrup kendt for høj kvalitet – og det finder man også i hobbyposerne. Pindstrup er en 100 % dansk, familieejet virksomhed, som har eksisteret siden 1905.

Anlægsgartner

MøllerLøkkegaard blev startet i 2014 af Anders Møller Jensen og Søren Løkkegaard som en tomandsvirksomhed og er siden da vokset til at have 45 ansatte. I deres arbejde har de fokus på det gode, varige samarbejde og levering til tiden. De udfører anlægsopgaver i hoved-, fag- og underentrepriser og hjælper med løsninger, som tilgodeser både det arkitektoniske og økonomiske i opgaven.