Janne Fuglsang

Med base i Morud – 15 km. nordvest for Odense – driver Janne Fuglsang sin selvstændige virksomhed Fuglsang Haver. Janne har en stor passion for alt det udenfor, og hun elsker at hjælpe haveejere til at få det absolut bedste ud af deres haver.

Janne er oprindeligt uddannet bygningsingeniør, men startede sin egen havearkitektvirksomhed for 17 år siden. Den var tænkt som en bibeskæftigelse, men tingene tog hurtigt fart, og et år efter blev arbejdet som havearkitekt fuldtidsbeskæftigelse. Viden om planter tilegnede hun sig via kurser på Jordbrugets Uddannelsescenter.

Gennem Fuglsang Haver rådgiver Janne både private og offentlige og arbejder med stor passion for processen med kunden, hvor de i fællesskab finder frem til den bedste løsning på kundens havedrømme. Janne er desuden tilknyttet som havearkitekt hos Haveselskabet.

Janne har blandt andet udført flere havedesigns for Egeskov Gods, bl.a. Den blå have i 2008, Livets have i 2015 og i 2017 gjaldt det en omfattende beplantning af det 800m2 store staudebed. Janne holder desuden foredrag og kurser om havens indretning m.m.

Hvis du vil følge med i Jannes spændende havedesigns kan du følge hende på instagram jannefuglsang eller hendes hjemmeside fuglsanghaver.dk.

Janne præsenterer sin showhave med samarbejdspartneren Juliana og anlægsgartnerfirmaet Skov Larsen.

Partner

I 1963 etablerede Mogens A. Stærmose den virksomhed, der i dag bærer navnet Juliana Drivhuse A/S. Det blev startskuddet til mere end 50 års spændende udvikling med løbende generationsskifte i Stærmosefamilien. Juliana-drivhusene er alle år tegnet, fremstillet og videreudviklet på fabrikken i udkanten af Odense. I dag tilbyder Juliana med sine næsten 60 års erfaring drivhuse og tilbehør af høj kvalitet, som bygger på danske designprincipper om enkelthed, æstetik og funktionalitet.

Anlægsgartner

Skov Larsens blev grundlagt i 1973 af anlægsgartnermester Thorkild Skov Larsen, og i 2001 overtog hans søn Troels Skov Larsen og Marianne Larsen virksomheden. Visionen i virksomheden er at skabe udearealer til menneskets bedste ud fra værdier om ordentlighed, ansvarlighed og imødekommenhed – og med en mission om at forene mennesker og natur.